Spitskool: Broodje shoarma met spitskool

Bereiding

Oven voorverwarmen op 220 °C of gasovenstand 5. Uien pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Spitskool schoonmaken en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten roerbakken. Shoarmavlees toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Intussen shoarmabroodjes afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Kool aan vlees toevoegen en nog ca. 4 minuten meebakken. Op smaak brengen met ketjap. Serveren met shoarmabroodjes. Lekker met patat frites.

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 1/2 spitskool
  • 3 el olijfolie
  • 400 gr shoarmavlees
  • 8 shoarmabroodjes
  • 1-2 eetlepels ketjap-manis