Peultjes-Spitskool: Wokgerecht met mie

Bereiding

Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Spitskool schoonmaken en in reepjes snijden. Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten en tofu 3 min. bakken. Kool en peultjes toevoegen en 4 min. meebakken. Kerriesaus toevoegen en 1 min. meeverwarmen. Koriander fijnsnijden. Cashewnoten en koriander over saus strooien. Met mie serveren. Lekker met cassavekroepoek.

Ingrediënten

  • 400 g mienestjes
  • 200 g peultjes
  • 500 g spitskool
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 bakjes tofu roerbak pittig gekruid (reepjes, a 200 g, Biologisch)
  • Kerrie (of kerrie woksaus)
  • 1 zakje verse koriander
  • 50 g ongezouten cashewnoten