Peultjes: roerbakschotel met champignons

Bereiding

Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en in stukjes snijden. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Peultjes 2 minuten koken, afgieten en met koud water afspoelen.
In wok olie verhitten. Ui met sambal 1 minuut roerbakken. Roerbakblokjes toevoegen en 2 minuten roerbakken. Champignons en peultjes toevoegen en 4 minuten roerbakken. Ketjap erdoor roeren. Wokschotel met zout en peper op smaak brengen.

Met mie serveren. Lekker met kroepoek.

Ingrediënten

  • 1 theelepel sambal
  • 3 eetlepels olie
  • 200 gram peultjes
  • 400 gram champignons
  • 1 ui
  • 300 gram mienestjes
  • vegetarische roerbakblokjes (of kip)
  • 4 eetlepels ketjap