Paprika: kalkoen hawaï met sugarsnaps

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Laat de ananas uitlekken, maar vang 50 ml sap op. Doe de ananas, het ananassap, de kalkoen, tomatenpuree, paprika, ui en sugarsnaps in de braadzak uit het pakje braadstomen. Voeg de kruidenmix uit het pakje braadstomen toe en sluit de zak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Leg de zak in de ovenschaal en braad de kalkoen in de oven in ca. 30 min. gaar. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  3. Verdeel de rijst over 4 borden en schep de kalkoen Hawaï erop.

Ingrediënten

  • 2 rode uien in partjes
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 350 gram kalkoenblokjes
  • 227 gr ananasstukjes (vers of blik)
  • 200 gr sugarsnaps
  • 1 pakje braadstomen Hawai (maggi)
  • 300 gram snelkookrijst