Oesterzwammen met rijst

Bereiding

In pan 4 dl water aan de kook brengen, rijst toevoegen en afgedekt in ca. 10 minuten gaar koken. Intussen bosuitjes schuin in stukken van ca. 2 cm snijden, broccoli in kleinere roosjes verdelen en oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en halveren. In wok roerbakolie verhitten. Bosui, broccoli en oesterzwammen erdoor scheppen en ca. 3 miinuten al omscheppend bakken. Sojasaus en 1/2 dl water toevoegen en groente in nog ca. 4 minuten gaar laten worden. Cashewnoten door groente scheppen, rijst in 4 wijde kommen verdelen en roergebakken groente erop scheppen.

Smakelijk!

Ingrediënten

  • 1/2 pak pandanrijst (a 250 g)
  • 3 bosuitjes
  • 1 zakje broccoliroosjes (300 g)
  • 1 bakje oesterzwammen (a 150 g)
  • 2 el oosterse roerbakolie
  • 2 el sojasaus
  • 150 g gezouten cashewnoten