Courgette met couscous en runderworst

Bereiding

In koekenpan 2 eetl. olie verhitten en worsten in ca. 3 min. rondom bruin bakken en in ca. 8 min. zachtjes gaar laten worden. In pan 6 dl. water met 1 eetl. olie en zout aan de kook brengen. Van vuur af couscous erdoor roeren en afgedekt ca. 4 min. laten staan. Intussen courgette wassen, in lengte halveren en in stukjes snijden. In wok 2 eetl. olie verhitten en stukjes courgette op hoog vuur ca. 5 min. roerbakken. Knoflook pellen, erboven uitpersen en ca. 1 min. meebakken. Op smaak brengen met zout. Rest van olie door couscous scheppen. Op vier borden scheppen. Courgette en worst erover verdelen. Op elk bord 1 eetl. salsadip scheppen.

Ingrediënten

  • 6 eetl. olijfolie
  • 4 runderbraadworsten
  • 300 gr. couscous
  • zout
  • 500 gr. courgettes
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetl. salsadip mild