Chinese kool: ovenschotel
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden
Snipper de ui. Bak het gehakt rul samen met de ui, kerrie, nootmuskaat en naar smaak een beetje peper en zout. Snij ondertussen de Chinese kool in reepjes, de champignons in plakjes en de knoflook klein. Voeg de kool, champignons en knoflook toe aan het gehakt en verwarm 1 minuut mee. Roer de tomatenpuree er door. Vet een ovenschaal in en schep daar het mengsel in. Strooi de geraspte kaas over het mengsel en zet de schotel 20 minuten in de oven. Zet voor een extra knapperig korstje aan het eind even de grill stand van je oven aan.
Ingrediënten
- 1 blikje tomatenpuree (140 gram)
- 2 teentjes knoflook
- ui
- 100 gram geraspte kaas
- 125 gram champignons
- 250 gram gehakt
- Chinese kool (500 gram)
- peper en zout
- 1 theelepel nootmuskaat
- 3 theelepels kerrie