Cherry tomaat: Inktvispasta met drie soorten vis
Bereiding
- Zet een grote pan met water op het vuur en breng het aan de kook. ( met snufje zout en schijfje citroen) Dit water is voor de pasta.
- Komkommers en tomaatjes wassen. Tomaatjes halveren, komkommer met de kaasschaaf in lange slierten schillen. Snijd dan de gerookte zalm in stukjes.
- Ondertussen pasta koken.
- De gerookte zalm ongeveer 2 minuten op een laag vuur in koekenpan vakken. Houd je van een frisse smaak, knijp dan de citroen boven de zalm uit.
- De gekookte tagliatelle doe je in een grote schaal, en hierdoor schep je de olijfolie met stukjes zalm. De mosselen, garnalen en halve tomaatjes schep je er ook door. Verdeel de komkommerlinten over vier borden, en schep de tagliatelle met vis erop.
Ingrediënten
- 1 citroen
- 2 komkommers
- 250 gram cherry tomaatjes
- 100 gr gerookte zalm
- 300 gr zwarte tagliatelle
- 4 eetlepels olijfolie
- 150 gr gekookt mosselvlees
- 125 gr roze garnalen