Broccoli: Notenrijst met broccoli en satésaus

Bereiding

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard, laat ze schrikken, pel en halveer ze. Kook de broccoli in weinig water met zout 3 min. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de champignons toe en bak 4 min. Schep er de rijst en de broccoli door en verwarm al omscheppend nog 2 min. Voeg peper en zout naar smaak toe.

Verdeel de rijst en de eieren over 4 diepe borden. Bestrooi met de seroendeng en serveer met de pindasaus.

Ingrediënten

  • 500 gram satésaus
  • 500 gram broccoli, in roosje en steel in plakjes
  • 6 eieren
  • 275 gram notenrijst
  • 2 el olie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 400 gram champignons
  • 2 el seroendeng