Broccoli: met couscous en zalm
Bereiding
Zalm: er zijn 2 manieren om de zalm te bereiden:
Ontdooid: Roer de tikka masala pasta los met de rest van de olie en bestrijk er de zalmfilets mee. Bestrooi met peper en zout. Leg de zalmfilets in het grillbakje en rooster ze op de hete barbecue in 6-8 minuten gaar, of leg ze onder de gril in de oven in alufolie.
Roerbak ze met wokolie en voeg daar later Teriyaki Honing wokolie aan toe. Dit kan bevroren.
Kook de broccoli in water met zout in ongeveer 4 minuten beetgaar.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de korrels met een vork los. Schep de broccoli en elitehaver erdoor en breng op smaak met 2 el olie en peper en zout naar smaak.
Verdeel de couscous en de zalmfilets over 4 borden. Lekker met fijngesneden munt.
Ingrediënten
- 1 zakje tikka masala pasta of wokolie (honing terijaki honing)
- 4 eetlepels olijfolie
- 150 gram couscous
- 1/2 zakje elitehaver
- 350 gram broccoli (roosjes)
- 250 gram zalmfilet (ontdooid)