Broccoli: eiercurry met rijst

Bereiding

Rijst gaarkoken volgens gebruiksaanwijzing. Eieren in 8 min. bijna hard koken. Broccoliroosjes lossnijden, stronk schillen en in blokjes snijden. In ruim water met zout broccoli in 3-4 min. beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. In wok olie verhitten en ui 3 min. zachtjes fruiten. Kerriepoeder erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Eieren pellen en halveren. Kokosmelk door ui roeren. Broccoli en eieren erdoor scheppen en curry nog 5 min. zachtjes laten sudderen. Cashewnoten erdoor scheppen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Curry met rijst serveren.

Ingrediënten

  • 300 gr zilvervliesrijst
  • 6 eieren
  • 600 gr broccoli
  • 3 el olie
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 2 el kerriepoeder
  • 400 ml kokosmelk
  • 100 gr cashewnoten