Bloemkool: Penne met braadworst
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg halverwege de bloemkool toe. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de braadworst in circa 6 minuten gaar. Rasp ondertussen de kaas en verwarm de tomatenblokjes in een steelpan. Giet de pasta en de bloemkool af en voeg de rest van de olie toe. Verdeel de pasta en de bloemkool over 4 borden. Verdeel het vlees en de tomaten erover. Bestrooi met de kaas en garneer met de olijven.
Ingrediënten
- 1 blik tomatenblokjes (400 gram)
- 75 gram boerenkaas, oud 48+
- 4 braadworsten, in stukjes
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 bloemkool, in roosjes
- 300 gram volkoren penne
- 4 eetlepels zwarte olijven (potje 290 gram), in plakjes gesneden