Bleekselderij of groenselderij: schelpjespasta met bleekselderij-tonijn

Bereiding

Kook de schelpjesmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Giet het water uit de blikjes tonijn af. 
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de ui goudbruin. Voeg de bleekselderij, de pastasaus en de knoflook toe en breng de saus al roerend aan de kook. Stoof de bleekselderij 5 minuten, schep af en toe om. Schep de tonijn door de saus en warm de saus nog even door. 
Schep de schelpjesmacaroni in 4 diepe borden, verdeel de bleekselderij-tonijnsaus erover. Knip het bleekselderijgroen fijn en strooi het over het gerecht.

Ingrediënten

  • 400 gram pastasaus (evt kant en klaar)
  • 2/3 struiken bleekselderij (in boogjes)
  • 1 gesnipperde ui
  • 4 eetl olie
  • 2 blikken tonijn in water
  • 300 gram schelpjespasta
  • 1 teen knoflook