Bleekselderij of Groenselderij: met varkensreepjes

Bereiding

Schil de bleekselderijstengels in de lengte met een dunschiller en snijd de boven- en onderkant eraf. Snijd de stengels in schuine stukken van ca. 4 cm.
Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak de varkensreepjes 2 minuten. Neem uit de wok.
Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de bleekselderij en de ui 5 minuten. Voeg de varkensreepjes en de woksaus toe en roerbak nog 2 minuten.

Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over 4 kommen. Schep de selderijsaus erover en bestrooi met de pinda’s.

Ingrediënten

  • 1/2 flesje wok essentials chilli-garlic (a 240 ml)
  • 2 uien, in halve ringen
  • 400 gr magere varkensreepjes
  • 3 el olie
  • 1 struik selderij
  • 250 gr eiernoedels
  • 100 gr ongezouten pinda's grof gehakt