Bleekselderij: mexicaans gerecht

Bereiding

Snij de bleekselderij en paprika fijn. De perziken in schijfjes. Bak de gesnipperde ui in de boter met de uitgeperste knoflook. Roer de siroop, cayennepeper en de mosterdpoeder erdoor. Bak hierin de bleekselderij en paprika 5 min. Voeg de tomatenpuree, kidneybonen en de perzik toe, 10 min laten sudderen. Breng het bonenmengsel eventueel op smaak met bouillonpoeder. Verwarm de taco’s zoals op de verpakking aangegeven. Schep aan de tafel het bonenmengsel in de taco’s.

Ingrediënten

  • Bleekselderij 6 stengels
  • 1 grote ui
  • 400 gr gezeefde tomaten
  • 50 gr boter
  • 3 eetlepels cassis diksap
  • 1 teen knoflook
  • 3 theelepels cayennepeper
  • bouillonpoeder
  • 2 potjes kidneybonen
  • 1 rode paprika
  • 2 teelepels mosterdpoeder
  • 400 gr perziken
  • 8 tacoschelpen