Bieten: salade met koriander, honing, pistachenoten en sinaasappelsap

Bereiding

Kook de bietjes in 45 minuten gaar. Spoel ze af met koud water en snijd ze grof.
Pers de knoflook en snijd de peper fijn. Fruit de peper en knoflook in de olie. Voeg de komijnzaad toe. Blus af met sinaasappelsap. Voeg de honing toe.

Meng de bieten met de dressing en breng op smaak met peper en zout. Hak de koriander en pistachenoten grof en strooi deze over de salade.

Ingrediënten

  • zout en peper naar smaak
  • 1 eetlepel honing
  • 3 eetlepels sinaasappelsap
  • 1 eetlepel komijnzaad
  • 3 eetlepels olie
  • 1 rode peper
  • 1 teen knoflook
  • 800 gram bietjes
  • 1 bosje koriander
  • 50 gram pistachenoten