Andijvie: Mexicaanse ovenschotel met tortillachips

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden C. Vet een ovenschaal in met boter.
Rul het gehakt in een pan. Daarna voeg je de kruidenmix en het water toe. Snijd de paprika en/of ui in kleine stukjes en voeg die samen met de mais toe aan het gehakt.
Mix de andijvie en de crème fraîche in een schaal.
In de ovenschaal maak je lagen van gehakt, andijvie en tortillas. Eventueel nog een keer herhalen. Als laatste doe je de geraspte kaas er boven op.
Daarna nog 15 minuten in de oven en dan heb je een overheerlijke ovenschaal!

Ingrediënten

  • 1 ui en/of paprika (extra)
  • 1 zakje fajito of tacokruiden
  • 500 gram gehakt (evt vegetarisch)
  • 500 gram verse andijvie (gesneden - meer mag!)
  • 1 zak Tortilla chips, nacho cheese
  • (blikje) mais
  • 125 ml crème fraîche
  • 200 gram geraspte kaas
  • 1 dl water