1 persoon
Postelein: pizza postelein
Voorbereiding: warm de oven voor tot 200 graden Celsius. Bereidingswijze: bereid het pizzadeeg (uit een pak of meng bloem met water en olie). Rol het deeg uit tot een soepele, ronde koek. Bestrijk de pizzabodem met tomatensaus. Snijd de rode stelen van de postelein en beleg de pizza rijkelijk met de overgebleven bladen. Strooi verkruimelde […] Lees verder »
Raapjes: antipastogerecht
Kook de raapjes 5 minuten voor om ze alvast wat te garen en zachter te maken. Combineer de raapjes met de kruiden, laurierblad, olijfolie en bittere blaadjes zoals radicchio of witlof. Dit past perfect op een bord antipasto en kan warm of koud worden gegeten. Voor niet vegetariers een prima gerecht bij gedroogd vlees zoals […] Lees verder »
Andijvie/Spinazie/Snijbiet/Sla: zomerse smoothie
In de blender: wat blaadjes bladgroente, sap of water en fruit (naar smaak kiwi, appel, watermeloen etc) Eventueel nog toevoegen: chiazaad, raw chocolate, zonnepitjes of cocos. Lees verder »